RCS Bedrijfsshirts

Wil je graag wielershirts voor je bedrijf, vereniging of club? Een bedrijfsshirt op maat? Wij kunnen er speciaal één voor je ontwerpen. Jouw corperate identity met een knipoog naar retro. Jouw club in wielershirts met retro looks in een modern jasje. Je kunt kiezen voor alleen wielershirts, maar ook met bijpassende wielershort.

Vraag bij ons vrijblijvend een offerte aan en Retro Cycling Shirts kan een passend ontwerp voor je maken. Wij sturen het ontwerp in .pdf naar je op. Als je het mooi vindt kun je direct bestellen en als je een aanpassing van jouw wielershirt wilt dan doen we dat graag. De minimale afname is 10 shirts en/of 10 broeken. Binnen circa 6 weken na opdracht heb je jouw retro wielerkleding in huis en kun je lekker toeren en racen op de fiets met je wielerclub.

Maatvoering maakt niet uit bij de retro wielerkleding. Je kunt bijvoorbeeld 5 shirts XL bestellen, 3 shirts L en 2 shirts M. In de matentabel op onze website staan de maten in centimeters uitgelegd. Als je een fijn zittend shirt uit je kast pakt en daar de lengte- en breedtematen in centimeters berekend weet je precies welk shirt lekker zal zitten. Zo eenvoudig is het!

De wielershirts van Retro Cycling Shirts zijn 100% polyester, dry-fit en UV werend. Ze kunnen gewassen worden in 30 graden en niet in de droogtrommel. Zo blijven de retro wielershirts lang mooi.

RCS Bedrijfsshirts

RCS Bedrijfsshirts

RCS Bedrijfsshirts

In het kort omschrijven we hoe je een retro bedrijfsshirt bij ons kunt bestellen:

  • Vraag vrijblijvend een offerte aan voor je bedrijfsshirts. Via contact of via info@retrocyclingshirts.com
  • Stuur het logo van je bedrijf, vereniging of club naar ons op
  • Als er nog andere kleuren en/of wensen zijn dan horen we die graag
  • Wij sturen je een prijs op basis van minimaal 10 stuks van het wielershirt
  • Als je akkoord gaat met de prijs maken wij graag een ontwerp voor je
  • Het ontwerp van het wielershirt kunnen wij aanpassen naar extra wensen
  • Gemiddeld binnen circa 6 weken na opdracht worden wielershirts bij je geleverd
  • Wij zullen direct na opdracht laten weten hoe lang de levering van de wielershirts gaat duren
  • Onze betalingsvoorwaarden zijn 50% direct bij opdracht en 50% binnen 14 dagen na levering

Als je interesse hebt in een ontwerp van ons voor een uniek bedrijfsshirt met of zonder wielerbroek, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We zien je graag op de fiets in één van onze shirts!