Retourneren

Wanneer u niet tevreden bent over het artikel, kunt u het zonder opgaaf van reden binnen de zichttermijn van 14 dagen retourneren. Wij storten dan het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen binnen 30 dagen terug op het rekeningnummer of de creditcard waarmee betaald is.

Ontvangstcontrole
Controleer direct na ontvangst van uw bestelling of de artikelen onbeschadigd, compleet en volgens de factuur geleverd zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan dient u dit binnen 24 uur na ontvangst via info@retrocyclingshirts.com aan ons te melden. Wanneer u artikelen in gebruik neemt, is de levering geaccepteerd.

Hoe kan ik mijn retourzending versturen?
U kunt uw pakket retourneren naar:
Retro Cycling Shirts
Ruysdaelstraat 33
1971 XE IJmuiden

De verzendkosten van het retourneren zijn voor uw eigen rekening.

Kan ik een artikel ruilen?
Voor de geretourneerde artikelen wordt automatisch het aankoopbedrag binnen 30 dagen terug gestort op uw rekeningnummer. Wij ruilen dus niets om. Wanneer u een ander artikel wilt ontvangen, kunt u hiervoor een nieuwe bestelling plaatsen. Ook een bestelling van hetzelfde artikel in een andere maat of kleur geldt als een nieuwe bestelling. Als u na uw retour een nieuwe bestelling plaatst, brengt Retro Cycling Shirts wel verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze nieuwe bestelling. Dit geldt ook voor dezelfde artikelen in een andere maat of kleur.