Bestellen en levering

STAP 1: EENMALIGE AANKOOP OF EEN ACCOUNT AANMAKEN

U kunt ervoor kiezen om een eenmalige aankoop te doen of een account aan te maken. In het laatste geval maakt u een account aan via de link ‘account aanmaken’ aan de bovenkant van onze website. Het voordeel is dat u uw gegevens bij een volgend bezoek niet meer hoeft in te voeren. Daarnaast kunt u altijd uw bestellingen inzien en een review/beoordeling plaatsen.

STAP 2: FACTUURADRES (EN AFLEVERADRES)

Vul bij het factuuradres uw adresgegevens zo goed mogelijk in. U kunt dit adres ook als afleveradres gebruiken. Wilt u een ander afleveradres? Kies dan voor ‘Naar ander adres verzenden’. Hier kunt u een ander afleveradres invullen.

STAP 3: VERZENDMETHODE

Retro Cycling Shirts maakt gebruik van PostNL. Zodra wij de bestelling binnen hebben sturen wij u het shirt zo snel mogelijk toe. Gratis verzending bij iedere bestelling binnen Nederland.

STAP 4: BETAALMETHODE

U betaalt via iDEAL, MisterCash of PayPal. Via een beveiligde omgeving wordt u doorgestuurd naar een betaalpagina. Zodra uw betaling succesvol is ontvangen, wordt u teruggestuurd naar retrocyclingshirts.com. U ontvangt een bevestiging op het door u opgegeven e-mailadres. Daarnaast ontvangt u een e-mail als uw bestelling is verzonden.